ACTIVITĂȚI
Caritate, educație și sănătate înainte de toate la Șimleu Silvaniei

Caritate, educație și sănătate înainte de toate la Șimleu Silvaniei

O bună educație atrage după sine dezvoltarea unor oameni pregătiți să înfrunte chiar și vicisitudinile vieții cotidiene. Din educație rezultă o mai bună protecție a sănătății individuale și colective și posibilitatea creării unor piloni activi și stabili în acest domeniu. Caritatea este tot un rezultat  al unei bune educații și informării corecte a fiecărui individ în parte.

Cele trei caracteristici sunt comune și pentru CRUCEA ROȘIE SĂLAJ în întreaga activitate desfășurată la nivel regional. Campaniile umanitare caritabile, interesul arătat pentru sprijinirea sistemului educațional și grija pentru mediul medical din județ se află pe lista de priorități a filialei Sălaj a Crucii Roșii România.

  • În acest sens, în perioada aceasta au fost donate Colegiului Național Simion Barnuțiu din Șimleu Silvaniei, un număr de 168 de bănci și tot atâtea scaune pentru a putea fi folosite de către elevii și cadrele didactice în special în condițiile create de răspândirea noului Coronavirus-19.
  • Spitalul orășenesc Prof.dr. Ioan Pușcaș din Șimleu Silvaniei a beneficiat de o donație de 12 paturi prevăzute cu dispozitiv de ridicare pentru bolnavi, un dulap de lemn, 17 mese de birou utile în secțiile spitalului și 3 fotolii.

Campaniile umanitare inițiate de Crucea Roșie filiala Sălaj, continuă să vină în sprijinul oamenilor și a instituțiilor care contribuie la protejarea, vindecarea, educarea sau dezvoltarea comunităților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *