ACTIVITĂȚI
Ziua Internațională a persoanelor vârsnice

Ziua Internațională a persoanelor vârsnice

„O bătrânețe confortabilă este răsplata unei bine petrecute tinereți. În loc de a aduce perspectiva tristă și melancolica a degradării, ne-ar dărui speranțele unei eterne tinereți într-o lume mai bună.” Maurice Chevalier

            Cu ocazia Zilei Internaționale a persoanelor vârstnice, Crucea Roșie, filiala Sălaj a sărbătorit alături de persoanele aflate în îngrijire la Centrul de zi „A doua familie”.  Au fost organizate diferite activități pentru membrii Centrului, au fost depănate amintiri, iar personalul de îngrijire s-a ocupat ca fiecare persoană să se simtă specială….și o fac nu doar în această zi, ci zi de zi, cu același patos și dăruire pentru cei aflați în dificultate la o vârstă considerabilă.

            Încă de la înființare Crucea Roșie are ca scop ajutorarea tuturor celor aflați în dificultate, a copiilor, bolnavilor, vârstnicilor, persoanelor defavorizate și a celor care apelează cu încredere la serviciile oferite. În același timp asistenții Crucii Roșii Sălaj sunt zi de zi pe baricade și oferă îngrijire  persoanelor vârstnice  asistate la domiciliu.

La Mulți Ani cu sănătate tuturor persoanelor vârstnice!!! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *